Rajasthan Christmas tour 19 December – 18 Dagen

Ga snel naar : 
– Uitleg
– Inbegrepen
– Fotoalbum 1
– Dagplanning
– Fotoalbum 2

In het kort:

  • Zaterdag 19 December tot en met Maandag 4 Januari 2021
  • 18 Dagen
  • ± 2690Km
  • Start in Delhi
  • € 2300,- Per Stel
  • 1 Motor +
    1 stoel in volgbus
  • Geen aanbetaling vereist

UITLEG

Christmas Motorcycle Tour Rajasthan India voor partners. Van zaterdag 19 december 2020 tot maandag 4 januari 2021.

Het idee is dat motorkoppels zeldzaam zijn. De man is vaak de motorrijder en de vrouw niet. Samen op vakantie motorrijden is niet de hobby van vrouwen. Andersom is natuurlijk ook mogelijk !

Onze kerstreis in Rajasthan India is de oplossing. Een stel krijgt een motorfiets en een stoel in de volgbus (ook voor de bagage).
Kerstavond 25 december wordt gevierd in de woestijn met een 5-gangen diner en slaap dan onder een fantastische sterrenhemel.
Oudejaarsavond wordt gevierd in het romantische Udaipur met een feest op hoog niveau. Prachtig uitzicht over de stad.

De tour begint in Delhi en gaat vervolgens naar Agra (Taj Mahal), Jaipur (roze stad), Jodhpur (blauwe stad), Jaiselmer (woestijn), Mount Abu (heuvelstation), Udaipur (meerstad), Pushkar en terug Delhi. 2800 km.

Voor educatieve partners is het mogelijk om terug te vliegen op zondag 3 januari. Foto’s zijn al een voorproefje van kerstavond in de woestijn.

Het land van Maharajas, meren, gratie, emoties, avontuur en levendigheid, Rajasthan met zijn koninklijke essentie verwelkomt u met heel zijn hart. “Khamma Ghani”, zegt het, en heeft de schoonheid die nooit verraadt. Rajasthan is een magisch land vol vrolijkheid en typische charme. In het tijdperk waarin de ontwikkeling het overnam, blijft de staat trouw aan zijn wortels en gebruiken. In elke straat vind je een nieuw ritueel, in elk gezicht zie je een kennis. Het is een land dat je overspoelt met liefde en een smeltkroes van meerdere religies die een keer per leven bezocht moet worden.
Zich bewust van de rijkdom aan erfgoed en de oogverblindende uitstraling, boeken steeds meer mensen hun reizen naar deze hemelse bestemming, wat leidt tot een toename van het toerisme in Rajasthan. Wees een invloedrijk onderdeel van deze stijging, boek nu uw tour!

The land of Maharajas, lakes, grace, emotions, adventure, and vibrancy, Rajasthan with its royal essence welcomes you with all its heart. “Khamma Ghani”, it says, and has the beauty that never betrays. Rajasthan is a magical land full of cheerfulness and quintessential charm. In the era where development has taken over, the state remains truthful to its roots and customs. In every street you will find a new ritual, in every face, you’ll see an acquaintance. It is a land that showers you with love and a melting pot of multiple religions that is meant to be visited once a lifetime.
Realizing its heritage richness and eyeful aura, more and more people are booking their tours to this heavenly destination leading to an increase in Rajasthan Tourism. Be an influential part of this rise, Book your tour now!

Back To Top